District Zuid Kampioenschap poomsae en sparring


Op zaterdag 15 oktober zijn we met een goede vertegenwoordiging van de club naar Sittard gegaan om deel te nemen aan het Districts-kampioenschap. Piet en Peter hebben als juryleden hun bijdrage geleverd aan deze dag en Djuri en Sannika zijn meegegaan als coaches.

Diego had zich ingeschreven voor het sparring onderdeel en werd hierbij gecoacht door Djuri. Het was zijn eerste sparringwedstrijd en hij heeft zich kranig geweerd en een zilveren medaille in de wacht gesleept.

Het onderdeel poomsae kwam langzaam op gang en Emma mocht als eerste haar taegeuks lopen. Het was haar eerste wedstrijd en ondanks haar enorme zenuwen heeft ze toch haar taegeuks netjes gelopen. Stan die al iets meer ervaring heeft is doorgedrongen tot de finale en heeft een 4e plaats bereikt in een zware poule. Jelle heeft zijn taekgeuks deze keer zonder haperen gelopen en hiermee ook een zilveren medaille verdiend. Mischa zat in een zware poule met 12 deelnemers en heeft hierin de finale weten te bereiken. Hij liep zijn taegeuks keurig en heeft weer nieuwe wedstrijdervaring opgedaan. Linda en Chanel zaten in dezelfde categorie en hebben uitstekend hun vormen gelopen. Dit resulteerde in een eerste plaats voor Chanel en de tweede plaats voor Linda.  Miriam en Myrthe zaten in dezelfde categorie en mochten tegen elkaar strijden, waarbij Myrthe als winnaar uit de bus kwam. Fanuelle mocht helemaal aan het einde haar taegeuks laten zien en heeft hierbij de vierde plaats behaald in een zeer zware poule.

Voor iedereen was het een leerzame dag in een ontspannen sfeer.
Deze dag is mogelijk gemaakt door de inzet van vele vrijwilligers waarvoor dank!

img-20161015-wa0004.